BAŞKAN BAHAR BİLEN’DEN ”HALKBANKASI MÜDÜRÜ” LÜTFÜ ENGİN YEŞİLOVA’YA ZİYARET..

halkbankası sanayi şubesi müdürlügüne yeni atanan lütfi engin yeşilova’ya lokantacı esnafımız adına ziyaret gerçekleştirerek,mevcuttaki lokantacı esnafımıza uygun komisyonlarda pos cihası ve özel paket sistemi yapılması istenerek,esnafımızın bu zor günlerde desteklenmesini ve omuz omuza vererek destek olunması temennisinde bulunuldu.

Başkan  BAHAR BİLEN ;mevcut şartlarda esnaf kefalet kredilerinin sanayi şubesinde gerçekleştigini ve sürelerin makul seviyede tutularak daha kısa zamanda çözülmesini isteyerek,esnafın rahatlamasını istedi.

mevcut müdür LÜTFÜ ENGİN YEŞİLOVA; Türk Esnaf Sanatkarının dün oldugu gibi bugünde yanında olacaklarını ve türlü destege hazır olduklarını belirtti..