@CİTYHOUSEHAMBURGER salonunu ziyaret ederek Sezgin Toprak kardeşimizin sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ #KALFALIK ve#USTALIKBELGELERİNİ teslim ettik.

SEZGİN TOPRAK

Değerli Yol arkadaşımız
şehrin hamburgercisi
@CİTYHOUSEHAMBURGER salonunu ziyaret ederek Sezgin Toprak kardeşimizin sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ #KALFALIK ve#USTALIKBELGELERİNİ teslim ettik.
Kendisine sektörümüze yaptığı katkılardan ve odamıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

#TürkiyeLokantacılarvePastacılarFederasyonuDnt.krl.üyesi

Eskişehir Lokantacılar odası ® 02222313997
📱05056625454 www.eskisehirlokantacilarodasi.com ®

📌#Adres:Cumhuriye Mah.Sakarya-1 cad. Birlik işhanı no.21 k.2 d.4. TEPEBAŞI-ESKİŞEHİR