Değerli kadın kolları komisyon üyemiz Gazi Yakup Satar Caddesi No.39 KIRIM MANTI EVİ sahibi degerli Nuray Erkan ablamızı ziyaret ederek sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ #KALFALIKve #USTALIK #BELGELERİNİ teslim ettik. Kendisine ve ailesine sektörümüze yaptığı katkılardan ve odamıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

kırım

Değerli kadın kolları komisyon üyemiz Gazi Yakup Satar Caddesi No.39 KIRIM MANTI EVİ sahibi degerli Nuray Erkan ablamızı ziyaret ederek sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ #KALFALIKve #USTALIK #BELGELERİNİ teslim ettik.

#TürkiyeLokantacılarvePastacılarFederasyonu Dnt.krl.üyesi

Eskişehir Lokantacılar odası ® 02222313997
📱05056625454 www.eskisehirlokantacilarodasi.com ®

📌#Adres:Cumhuriye Mah.Sakarya-1 cad. Birlik işhanı no.21 k.2 d.4. TEPEBAŞI-ESKİŞEHİR