Eskişehir 6.ulusal pişmiş toprak kaplarda yemek yarışmasında lokantacılar odası ve aşçılar derneği olarak Eskişehirimizi temsil ettik.

5

Bulunduğumuz şehrin kent kimliğine katkı bırakmak  ve sektörümüz adına temsil ettiğimiz camianın sesi olmak için Eskişehir 6.ulusal pişmiş toprak kaplarda yemek yarışmasında eskişehir lokantacılar odası yönetimi olarak 2 madalya ve takdir plaketleri alarak şehrimizi temsil ettik.

Tepebaşı belediyesi sayın Ahmet Ataç ve Eskişehir aşçılar derneği eskişehir lokantacılar odamıza katkılarından dolayı plaket vererek ödüllendirdi.

Katkı bıraktığımıza inandığımız bu yarışmada şehir dışından gelen ve misafir katılımcılara degerli üyemiz sofram yemek

Pelin Özdemir avşar  exculite şefimiz bölgemiz yemekleri arasında olan çibörek ve mihalççık güveci ikram ederek yarışmada  tam not aldık.

Standımızı ziyaret eden Anadolu üniversitesi turizm fakultesi gastronomi bölümü dekanı semra günay aktaş etkinliği çok beğendiğini ve dirsek temasında eskişehir lokantacılar odası ve aşçılar derneğimizle el ele olacağını belirtti.