ESKİŞEHİR LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI BAHAR BİLEN ”GÖÇMEN BÖREKÇİSİNİN” AÇILIŞINI YAPTI

ESKİŞEHİR LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI #BAHARBİLEN YENİ BAĞLAR MAHALLESİ ÜNİVERSİTE CADDESİNDE AÇILAN GÖÇMEN BÖREKÇİSİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

BAŞKAN BAHAR  BİLEN SEKTÖRÜN,İSTİHDAM VE EKONOMİNİN ATAR DAMARI OLAN TÜRK ESNAF VE SANATKARIMIZA GEREKEN DESTEĞİ VERECEKLERİNİ SÖZLERİNE EKLEYEREK DUALAR VE KURBAN KESİLEREK İŞYERİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

GÖÇMEN BÖREKÇİSİNİN ESKİŞEHİRİMİZ’E HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİYLE TİCARET ODASI BAŞKANI METİN GÜLER İLE KURDELAY’I KESEREK TEBRİKLERİNİ İLETTİLER.

GÖÇMEN BÖREKÇİSİ YENİBAGLAR  MAHALLESİ ÜNİVERSİTE CADDESİ NO:110/B ESKİŞEHİR-0222 323 00 43

g4

g3