Eskişehir Lokantacılar odası Bşk.Bahar Bilen Kadın kolları temsilcimiz Eskişehir Ada konakbay çibörek evinin sahibi Ayfer Özkıran ablamızı ziyaret ederek sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ#KALFALIK ve #USTALIK #BELGELERİNİ kendisine teslim ettik.

ADABAY ÇİBÖREK

Eskişehir Lokantacılar odası Bşk.Bahar Bilen Kadın kolları temsilcimiz Eskişehir Ada konakbay çibörek evinin sahibi Ayfer Özkıran ablamızı ziyaret ederek sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ#KALFALIK ve #USTALIK #BELGELERİNİ kendisine teslim ettik.Kendisine ve değerli eşi Ayhan Özkıran’a Mesleki Egitim seferberliği projesine gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Bizi izlemeye devam edin…
Farkımız fark yaratmak….
Kadın kollarımızla güzel projelerimizle geliyoruz..

Eskişehir Lokantacılar odası ® 02222313997