Eskişehir Lokantacılar Odası’ndan Babalar Günü Etkinliği

64823118_448118165746699_8834319511042654208_n

Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen; babalar günü dolayısıyla düzenlediği etkinliğe Eskişehir Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV), lösemiyi yenen ve tedavisi devam eden çocuklar ile ailelerini buluşturdu.
Katılımın yüksek olduğu etkinliğe Eskişehir Vali Yrd.Alper Balcı, oda başkanlarımız ve siyasi parti temsilcilerimiz katıldı.
Eskişehir lösev vakfı il kordinatörü Hanife Yılmaz;yaptığı açıklamada Lokantacılar odasının düzenlediği babalar günü etkinliğinliği ile lösev üyesi olan lösemili çocuklarımız, kanser hastalarımız ve aileleri eğlenceli vakit geçirerek hem moral topladılar hem de LÖSEV’in farkındalığını anlatarak destek olan Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen’e teşekkürlerini sundu.
Başkan Bahar Bilen;Babalarımız, çocuklarımızın en büyük kahramanıdır. Kahramanlarımızın ise en büyük hazinesi şüphesiz ki evladıdır. hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı merhamet sahibi olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor,Eskişehir lösev vakfı temsilcilerine böyle bir etkinlikte beraber olmaktan son derece memnun olduğunu dile getirerek lösev bizim her zaman yanında olduğumuz bir vakıftır diyerek teşekkürlerini sundu.