Eskişehirin incisi Sakarı ılıca’da Lezzet mekanı #SaklıFırın #Et #Lokantası ve kahvaltı salonu sahibi degerli gençlik kolları temsilcimiz #CihanTörencikardeşimizi ziyaret ederek sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ #KALFALIK ve #USTALIK #BELGELERİNİ kendisine teslim ettik.

CİHAN

Eskişehirin incisi Sakarı ılıca’da Lezzet mekanı #SaklıFırın #Et #Lokantası ve kahvaltı salonu sahibi degerli gençlik kolları temsilcimiz #CihanTörencikardeşimizi ziyaret ederek sınavlarına katılarak kazanmış oldugu MESLEKİ #KALFALIK ve #USTALIK #BELGELERİNİ kendisine teslim ettik.
Kendisine ve ailesine Mesleki Egitim seferberliği projesine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Eskişehir Lokantacılar odası ® 02222313997
www.eskisehirlokantacilarodasi.com ®

📌#Adres:Cumhuriye Mah.
Sakarya-1 cad. Birlik işhanı no.21 k.2 d.4. TEPEBAŞI-ESKİŞEHİR