KÖY ET MANGAL

Değerli Bölge Temsilcimiz Yol arkadaşımız
71 evler Matbacılar sitesi çevreyolunda bulunan şehrimize kazandırdıgınız kuş sesleri içinde nezih mekanı KÖY ET MANGAL VE KAHVALTI salonunu ziyaret ederek Harun Adıgüzel kardeşimizin sınavlarına katılarak kazanmış OLDUGU MESLEKİ KALFALIK ve USTALIK belgesi teslim ettik.
Kendisine sektörümüze yaptığı katkılardan ve odamıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

#TürkiyeLokantacılarvePastacılarFederasyonu Dnt.krl.üyesi

Eskişehir Lokantacılar odası ®

📱05056625454

🌎 www.eskisehirlokantacilarodasi.com ®