vadişehirde bulunan KORDON-2 PİDE’yi Şehrimize ve sektörümüze her daim katkıda bulunan degerli yol arkadaşımız ismail hakkı yurdagöz’ü ziyaret ettik.

vadişehirde bulunan KORDON-2 PİDE’yi ziyaret ederek Şehrimize ve sektörümüze her daim katkıda bulunan degerli yol arkadaşımız ismail hakkı yurdagöz abimizin ve sektöre yetiştirdiği degerli ustaları harun karayel,kerem bozyel ve ömer ilerleyen ustalarımıza mesleki kalfalık ve ustalık belgesi teslim edilerek ahilik kültürünün yansımasını en dogalgaz haliyle yaşamanın keyfini aldık.İyi’ki varsınız.

#TürkiyeLokantacılarvePastacılarFederasyonuDnt.krl.üyesi

Eskişehir Lokantacılar odası ®

📱05056625454

🌎 www.eskisehirlokantacilarodasi.com ®

📌#Adres:Cumhuriye Mah.Sakarya-1 cad. Birlik işhanı no.21 k.2 d.4. TEPEBAŞI-ESKİŞEHİR

—ismail hakkı yurdagöz ve Bahar Bilen ile birlikteKordon Pide Ve Kebap Salonu‘da.

kordon kebap